Фирми в Стара Загора

ЕН ПОУЛ ЕООД
Стара Загора
Фирма - ЕН ПОУЛ ЕООД

Ен Поул ЕООД е специализирана и професионално ориентирана всферата на климатичната, хладилната и вентилационната техника.  Отговорността и висококвалифицираният екип от професионалисти са гаранция за изключително качество на постигнатия краен резултат. Ен Поул се отличава със своята отговорност и професионализъм в процеса на изпълнение на зададените проекти сексклузивно високото качество на вложените материали и труд. Компанията е оторизиран дилър за гаранционен и извън гаранционен сервиз на пълната продуктова гама на General. Фирмата дължи своябързо нарастващ позитивен имидж на професионалното отношение към монтажа, сервиза, профилактиката и поддръжката на климатични, хладилни и вентилационни съоръжения. Клиентите на Ен Поул знаят, че те държат на високото качество и естетичния вид на работа си.  Отношенията на компанията с нейните бизнес клиенти я изграждат като един незаменим партньор в дългосрочния процес на успешното разрастване и функциониране на дадения бизнес. Подходът и взетите действияот Ен Поул могат да бъдат обобщени от следните думи:

„Кажи какво ще правиш и прави това което си казал, за когато и както си обещал, освен ако няма по-съвършен вариант от вече перфектния предложен!“ 

Ен Поул ЕООД е регистрирана в международната организация по стандартизация за продажба, доставка, монтаж и сервиз на хладилна, климатична и вентилационна техника по стандарти ISO 9001:2008, ISO14001:2004 и OHSAS 18001:2007. Фирмата е регистрирана в ББК (Българска Браншова Камара) машиностроене и разполага със сертификат за правоспособност за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове.

Взимайки под внимание всички описани факти и сертификати, Ен Поул ЕООД е един от най-надеждните дилърина когото може да се доверите за вашата покупка като едноличен или бизнес клиент за регион Стара Загора.

Контакти

Адрес:

Телефон:

E-mail:

Уебсайт:

ул. „Одринска епопея“ 22

0898/577 206

office@npole-klima.com

www.npole-klima.com

Работно време

Понеделник - Петък:

Събота:

Неделя:

10:30 – 18:30 часа

10:00 – 14:30 часа

Почивен ден

Запитване