15 октомври, 2020

  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ

5 причини да изберете термопомпи за вашия дом или офис

Термопомпите ще ви помогнат да се отоплявате и охлаждате целогодишно, без да се притеснявате от високи сметки за ток или големи инвестиции в газ и парно. Без проблем те ще поддържат  постоянна температура в помещенията. Едни от най-добрите термопомпи на пазара са тези на GENERAL FUJITSU. Те са иновативни, високо ефективни и екологично чисти. Подходящи са както за дома, така и за офиса. Термопомпите въздух-вода на GENERAL FUJITSU съчетават удобството от управление на климатичната инсталация  с отопление посредством радиатори. Нека да видим кои са другите причини този вид термопомпи да са толкова предпочитани!

  1. Термопомпите са икономични

Гледайте на термопомпите като на инвестиция, която може да намали с до 50% - 60% разходите ви за отопление. Причината за това е тяхната ефективна работа. При термопомпите въздух-вода ефективността е между 200% и 400%. Освен това по-голяма част от топлинната енергия е възобновяема, а въглеродният отпечатък е много по-нисък от традиционните отоплителни системи.

Изберете термопомпи за вашия дом или офис 1
Изберете термопомпи за вашия дом или офис, защото са икономични
  1. Термопомпите имат лесен и бърз монтаж

Това е сериозно предимство, което ще ви спести време, средства и нерви. Без проблем термопомпите могат да заменят наличното ви отопление – газов котел или друго. Освен това няма да се нуждаете от комин, тъй като термопомпите не използват изкопаеми горива.

  1. Термопомпите са подходящи за райони с ниски температури

Термопомпите могат да се използват за охлаждане, но в повечето случаи клиентите се спират на тях заради надеждното и сравнително икономично отопление, което осигуряват. Хубавото при термопомпите въздух-вода е, че те работят без проблем и в райони с много ниски външни температури. Така, дори в най-тежката зима, няма да се тревожите за отоплението на вашия дом или офис!

Изберете термопомпи за вашия дом или офис 2
5 причини да изберете термопомпи за вашия дом или офис
  1. Термопомпитеимат ниски нива на шум

Ако термопомпите въздух-вода бъдат инсталирани правилно, те не са шумни. По време на работа вентилаторът достига до максимум 40-60 децибела, но това се случва рядко, когато системата има по-голямо натоварване.

  1. Термопомпите са с дълъг живот

Средно термопомпите имат живот между 15 и 20 години. За целта те се нуждаят от редовна поддръжка и обслужване, които за щастие не са толкова скъпи. На практика, след като направите първоначална инвестиция за термопомпите, в следващите 20 години няма да се притеснявате за отоплението и охлаждането във вашия дом или офис.

 

Термопомпите са икономични
Термопомпите имат лесен и бърз монтаж
Термопомпите са подходящи за райони с ниски температури
Термопомпите имат ниски нива на шум
Термопомпите са с дълъг живот

обратно към секциятаDOWNLOAD
  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ