02 февруари, 2018

  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ

Fujitsu General Limited обяви сътрудничеството си с италианският производител на климатична техника GI Holding Spa

                

В края на миналата година двете компании приключиха преговорите за общо споразумение за цялостно сътрудничество в областта на производството на климатично оборудване предназначено за презокеанските пазари, включително и Европа.

Fujitsu General Limited и италианският производител на климатична техника G.I. Holding S.p.A. подписаха споразумение за съвместна работа и общо развитие.

В бъдеще Fujitsu General и GIH заедно ще развиват производството на ефективно и комфортно климатично оборудване, като комбинират технологиите в които и двете компании са най-силни и планират да продават продуктите под името на двата бранда.

Европейският пазар за климатична техника се разширява благодарение на все по-голямото енерго-спестяване, което осигуряват мулти климатичните системи за сгради (VRF),продавани от японски производители. Експертите отчитат и ръст на продажбите на въздуховоди (AHU) и чилъри, произвеждани и предлагани от северно-американски и европейски производители, което е добър показател за обединение на европейска и азиатска компания точно в този момент.

Благодарение на споразумението Fujitsu General възнамерява да разшири продуктовата си гама на пазара за климатичните системи, а GIHще използва технологиите и пазарната мрежа на Fujitsu General с цел разширяване и развиване на бизнеса.

И двете компании започват дискусии и усилена работа за разширяването на продажбите на климатици в Европа и други пазари.

Малко повече за G.I. Holding S.p.A.

 

Име на фирмата: G.I. Holding S.p.A.

Адрес: Латизана, Удине, Фриули-Венеция Джулия, Италия

Година на създаване: 2002

Вид бизнес: Производство и продажба на климатично оборудване като и въздухо-обработващи агрегати и чилъри.

Производствени бази: Италия, Унгария, Малайзия

Търговски бази: Италия, Обединените арабски емирства, Малайзия

Марки: CLINT, KTK, MONTAIR, NOVAIR. Действителни бизнеси в 70 страни по света.

 

Вижте повече за централна климатизация General Fujitsu.

обратно към секциятаDOWNLOAD
  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ