20 октомври, 2017

  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ

      В последните години сървърните зали са от изключителна важност за почти всяка фирма. От първостепенно значение е да се осигурят оптимални температурни условия за работа на компютърния хардуер. Това ще гарантира, че техниката няма да прегрее, което може да причини забавяне, изключване или в по-сериозни случаи цялостно блокиране, което би довело до загуба на данни.

Подсигуряването с висококачествена система за охлаждане от доказан производител и използване на климатична техника с най-високо ниво на сигурност в тази много важна стая, е много по-рентабилно от инсталирането на конвенционална марка с много по-голям риск от повреда.

Инсталирането на високостенна климатична система е най-често срещаното средство за охлаждане на подобен тип стаи. Основната причина за този избор е, че студената въздушна струя може да се насочи директно към сървъра, за да го охлажда постоянно.

В тази връзка, инженерите на Fujitsu General са насочили усилията си към създаване на подходяща климатична система, която гарантира запазване на оптимална температурна среда в най-важната зала във Вашия офис.

Моделите ASHG30LMTA; ASHG36LMTA са създадени със следните характеристики:

- Широк капацитет и мощна циркулация на въздушния поток

- Функция „Сървърна зала“

- Работа в широк температурен диапазон

- Висока енергийна ефективност

- Сензор за присъствие

 

Вижте също полезни съвети при оглеждане на различните оферти за климатици цени.

обратно към секциятаDOWNLOAD
  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ