30 август, 2016

  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ

БУЛКЛИМА Е ОДОБРЕН ПАРТНЬОР НА УЧАСТВАЩИТЕ   БАНКИ ПО ПРОГРАМА REECL


Булклима ЕООД  е одобрен партньор на банките, участващи по финансиращите схеми на Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома. Всички продукти, отговарящи на изискванията за енергийна ефективност могат да бъдат закупени чрез     кандидатстване    за безвъзмездна финансова помощ от програмата REECL. Програма REECL дава възможност на българските домакинства да получат безвъзмездна финансова помощ в размер до 20% от размера на закупените съоръжения по програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома.

ВАЖНО УСЛОВИЕ
При кандидатстване на еднофамилни и двуфамилни къщи, отпусканата помощ от програмата е в размер на 10% от направените разходи за покупка и монтаж на климатични и термопомпени системи.

При кандидатстване на жилище в многофамилен блок (кооперация) е необходимо минимум 3 самостоятелни жилищни единици (апартаменти) да участват заедно за отпусканата помощ от програмата. В този случай REECL ще възстановява до 20% от разходите на  собствениците за покупка и монтаж на енергийноефективни климатични системи. Самостоятелен апартамент в многофамилен блок не може да кандидатства за помощ по програма "Енергийна ефективност".

БЪЛГАРСКИ БАНКИ УЧАСТВАЩИ В ПРОГРАМА REECL
- Райфайзен Банк- изчерпан бюджет.
- Банка ДСК- изчерпан бюджет.
- Банка Пиреос - очаква финансиране след 15.09.2016г.
- ПроКредит Банк - изчерпан бюджет.
- СИБАНК - изчерпан бюджет.
- ОББ - ИМА БЮДЖЕТ

- НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОГРАМА „ЕНЕРГИЙНА   ЕФЕКТИВНОСТ
- УСЛОВИЯ НА БАНКА ОББ ЗА ОТПУСКАНЕ НА КРЕДИТ ПО ПРОГРАМА "ЕНЕРГИЙНА    ЕФЕКТИВНОСТ" може да намерите ТУК

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ
За да кандидатствате за кредит по програма Енергийна Ефективност е необходимо да Ви издадем оферта, която да предоставите във финансиращата банка. За целта може да изпратите Вашите данни - три имена, телефон, имейл и точен адрес на монтаж на имейл: office@bulclima.com със заглавие: Енергийна ефективност. Необходимо е и да изпратите модела на климатичната система, която сте избрали. Ние ще попълним оферта и ще Ви я изпратим на имейл.

ПОМОЩ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Информация относно програмата за Енергийна Ефективност може да получите като позвъните в най-удобния за Вас офис.

обратно към секциятаDOWNLOAD
  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ