09 април, 2015

  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ

GENERAL Fujitsu

Пусна на пазара нова система за централна климатизация на директно изпарение VRF серия III

(Системата е допълнена от 6 нови външни агрегата и 61 вътрешни тела)

                    Компанията GENERAL FUJITSU представи през месец Януари своята нова VRF система на директно изпарение "AIRSTAGE" серия V-III. Мощностите в новата гама са 8/10/12/14/16/18 конски сили. Новата система е доста по гъвкава от предшествениците си и позволява поставянето й в всякакъв тип сгради.

                    През последните години, какво всички забелязваме, Европейския съюз отделя голямо внимание върху спестяването на електроенергия, и поради тази причина на изследователския и инженерен отдел на компанията FUJTISU GENERAL, това се е превърнало в приоритет. Марката винаги се е целяла да покаже на своите клиенти, че най-важното нещо е да имат възможно най-ниски експлоатационни разходи, а не най-голям брой екстри. Защото това би ви спомогнало в бъдещата възвръщаемост на инвестицията и осъществяването на вашите бизнес планове.

Новата система има широка гама от мощности, която достига до 54HP (150kW) като това е постигнато чрез комбинация от 3 броя външни тела. Пестенето на електроенергията се постига благодарение на специална разработка на концерна на своите компресори „DC Inverter", те са напълно инверотрни и са с директно впръскване на фреон в долната част, това е направено по този начин, за да подпомага машината и тя да има топъл старт, който пази самия компресор от износване. Освен това машината е с DC Инверторни вентилатори, които също така са с доста по-добри параметри в съотношение с останалите предлагани марки. На база тези иновации от страна на марката GENERAL FUJITSUе постигнат най-добрия коефициент на преобразуване до момента COP4.84 (в режим на отопление).

Новия дизайн на външните тела на системата е обновена, за да може да бъде максимално удобна системата за монтаж от инсталаторските фирми. Самата фреонова част на системата позволява разстояние между първото вътрешно тяло и агрегата  да бъде от 165м и може да бъде лесно приложима във всякакви проекти.

Компанията продължава да се развива и да мисли за своите клиенти от гледна точка на оптимизиране на разходите и максимална надеждност в системите им за отопление и охлаждане.

“AIRSTAGE”серия V-III външни тела (ляво) 8/10HP (дясно) 12/14/16/18HP

 Основни характеристики на новата система GENERAL 1. Високата ефективност и достигнатите висоти на коефициента на преобразуване COP4.84 са благодарение на няколко важни новости в системата.* Ново разработения дизайн на топлообменника и индивидуалния контрол на прецизно изпарение.* Благодарение на отделните топлообменници на външното тяло, подредени  в система Corner.* Благодарение на новия напълно инверторен компресор, който е с 30% по икономичен от останалите до момента на пазара. 2. Новата инсталация е широко приложима* Външното тяло има опцията за лесен монтаж благодарение на системата си Corner, която пропуска входящия въздух, по възможно най-оптималния начин; * Подобрена е възможната дължина на тръбните трасета и максималното разстояние от агрегатите до първото вътрешно тяло е 165м и максимална обща дължина на тръбите до 1 000 метра;* Външното тяло е с 82Pa налягане;3. Различни видове контрол над системата* Възможност за индивидуален или централизиран контрол над системата;* Възможност за направата за централна система за отчитане на консумираната мощност;* Възможност за персонализиране на максималния работен капацитет на системата; 4. Комбинация на системата* Външни тела  (8HP - 54HP: с възможност за 39 комбинации)* Вътрешни тела (1.1kW - ​​28.0kW: с разнообразие от 61 модела)

 

 

Жично дистанционно управление с

опростени функции

Жично дистанционно управление

Безжично дистанционно управление

Жично дистанционно управление със

сензорен екран

Централно дистанционно управление за

управление на 100 вътрешни тела

Централно дистанционно управление за

управление на 400 вътрешни тела

Централно система за управление за

управление на 1600 вътрешни тела

(Софтуер)

обратно към секциятаDOWNLOAD
  • ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ НОВИНИ